Text Box:

Sinds 1989 Groothandel voor de Zorg.

Wij bieden u produkten van hoge kwaliteit en gaan voor langdurige relaties met onze klanten.
Bij biMed staat uw veiligheid en de veiligheid van uw patiënten voorop.

Text Box: 28 jaar
Text Box: Text Box: Nieuw én exclusief  bij biMed: RIMSA Italië. / LED verlichting voor Onderzoek en Chirurgie.
Text Box:

De Primaled Onderzoekslamp is CE gecertificeerd en is verkrijgbaar in de uitvoering plafondmontage, wandmontage, tafelmontage en bruikbaar op elke afdeling waar men Medisch Onderzoek verricht zoals bijvoorbeeld de afdeling Gynaecologie, op de Intensive Care afdeling, de afdeling Dermatologie en ook voor Huisartspraktijken.

 

De lamp geeft “ambient licht” alswel een geconcentreerde bundel middels een druktoets op de lampkop. Tevens is de lamp voorzien van een flexibele swingarm(zie afbeelding onder) bij de configuratie plafondmontage en bij de uitvoeringen wand en tafelmontage voorzien van een flexibele buigbare arm.

De lichtintensiteit is
6-staps instelbaar/ regelbaar eveneens middels een druktoets op de lampkop. De Primaled geeft 80.000 Lux verlichting bij 0.5mtr. De negen (9) LED lampen geven “daglicht verlichting” en geven geen warmte af.

De afmeting van de lampkop is 195mm. Kleurtemperatuur gelegen tussen 4500K / 5000K. Lichtdiameter ca. 14cm bij 0,5mtr.
Primaled valt onder de categorie Class 1 Medical Device en is onmisbaar op elke afdeling waar men Medisch onderzoek verricht.

Vraag geheel vrijblijvend naar onze uitgebreide folder zodat u bekend raakt met de algehele omschrijving/ de produktspecificatie's van deze bijzondere Onderzoekslamp. Onze afdeling Verkoop helpt u graag verder.

Text Box: Text Box: Text Box:

In 1936 werd RIMSA opgericht in Seregno door Palmino Longoni. De eerste lampen waren vooral gericht op Industrie en kantoor verlichting.

Medio 1980 besloot men na groot succes ook verlichting te produceren voor
de Medische industrie en in 1983 ontving men een “Award” voor de A-50 een lamp ten behoeve voor Chirurgie. Niet lang daarna werd een komplete lijn van verlichting ontworpen ten behoeve van Onderzoek en Chirurgie van zeer hoge kwaliteit. In 2002 introduceerde RIMSA de eerste LED verlichting voor Chirurgie.

RIMSA is Internationaal georiënteerd en heeft verkooppunten in meer dan 90 landen en werkt volgens CE norm
IEC 60601-1 / EN 60601-2-41 / MDD 93/42 CEE.


Text Box: Inleiding.
Text Box: Text Box: Text Box: Primaled Onderzoekslamp / Pagina 1 - 6.
Text Box: Text Box:
Text Box: Text Box: Text Box: Text Box: Text Box: Text Box:

biMed       Biggenweide 25         2727 GR        Zoetermeer        Telefoonnummer: 079 - 3318899         E-mail: info@bimed.nl 

Text Box:
Text Box: Text Box: biMed, al sinds 1989 het vertrouwde adres voor Stralingswering en Medische accessoires.